František Kopřiva

Denys Luksík

Student ekonomie, fotbalový trenér

Vladimír Šebor

Živnostník, správce datových sítí, aktivista

Výtvarnice, designérka, aktivistka

Výtvarnice, designérka, aktivistka

Dominika Michailidu

O Piráty se zajímá od roku 2011, více se angažuje od ledna 2012, kdy ji na rodičovské dovolené vyrušila událost kolem tajně pečené mezinárodní smlouvy ACTA. Pak začala zjišťovat, že se takto děje víc důležitých věcí a že možná toto bude příčinou jisté nelogičnosti člověčího světa, kterou pozoruje už dlouho. Politiku sleduje na uživatelské úrovni, know-how čerpá ponejvíce ze seriálů jako „Jistě, pane ministře.“, „House of Cards“, „Dr.Who“ apod.

Žije v 500hlavé vesnici Krnsko, okres Mladá Boleslav. Na komunální úrovni zatím neuspěšně průběžně kandiduje do zastupitelstva a předsedá místnímu Spolku v Krnsku, který pořádá ve spolupráci s obcí a místní pětitřídkou kulturní akce, dobrovolnicky zajišťuje chod místní knihovny a připomínkuje dění v obci na veřejných zasedáních.

Profesí vystudovaná výtvarnice doufá, že čas na umění taky jednou přijde. Zatím si zpestřuje život užitou grafikou (i pro Piráty) a pracuje s manželem a tchány na rodinné farmě. Má dvě dcery.

Web: http://www.dominika.michailidu.cz/

Napsal: