František Kopřiva

Denys Luksík

Student ekonomie, fotbalový trenér

Vladimír Šebor

Živnostník, správce datových sítí, aktivista

Dominika Michailidu

Výtvarnice, designérka, aktivistka

František Kopřiva

Student elektrotechniky, copywriter, aktivista

František Kopřiva (* 30. listopadu 1995, Mladá Boleslav) studuje obor Muldimediální technika na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze. Maturitní zkoušku složil na Gymnáziu Dr. Josefa Pekaře v Mladé Boleslavi. Mezi jeho záliby patří rozšiřování obzorů, hudba, filmy, knížky, hry, tvůrčí psaní, cestování, věda, sport a samozřejmě politické dění, světové i domácí.

Do Pirátské strany vstoupil v 18 letech na jaře 2014 poté, co dlouhodobě pomáhal jako příznivec. Je členem Republikového výboru a Zahraničního odboru. Také působí v předsednictvu Středočeského krajského sdružení.

Angažováním se v České pirátské straně nechce František nic menšího, než přispět k pozitivnímu vývoji lidstva. Piráti jsou pro něj názorově nejkompatibilnější stranou a považuje ji za nejlepší alternativu na české politické scéně. Strana ho velmi obohatila a poskytla prostor získávat nové zkušenosti a pracovat s výbornými lidmi, František se zase snaží být co největším přínosem pro pirátské hejno.

Facebook: https://www.facebook.com/piratFranta/

Twitter: https://twitter.com/FrantiekKopiva