P

Sympatizuješ s pirátskými myšlenkami? Souhlasíš s principem svobody informací, zavedením maximální možné transparentnosti na krajské i celostátní úrovni a úmyslem efektivnějšího využíváním nových technologií? Díky tvé pomoci můžeme svých cílů snadněji dosáhnout. Staň se naším dobrovolníkem!

P

Nemáš dostatek volného času, ale rád bys úsilí šířit naše myšlenky a vytvořit kraj nové generace bez korupce, nadbytečné byrokracie a zkostnatělých institucí podpořil? Přispěj na náš transparentní účet. Přispěj na náš transparentní účet.

Členství

Svůj názor či návrh můžeš nejenom nahlas vyslovit, můžeš jím dokonce skutečně mnohé ovlivnit. Je Tvůj nesouhlas se současným netransparentním chodem věcí natolik hluboký, že se chceš na vzniku programu a rozhodnutí sám podílet? Staň se členem!

Přispěj

Pohon pro pirátskou bárku něco stojí. Třeba právě náš boj za svobodný a neplacený přístup k informacím paradoxně vyžaduje finanční investice, stejně jako další projekty. Záleží ti na svobodě Internetu, ochraně soukromí? Považuješ současnou správu za nedostatečně transparentní? Podpoř boj s cenzurními tendencemi nebo úsilí změnit drogovou legislativu příspěvkem na náš transparentní účet.

Dary zašlete na náš transparentní účet. Do poznámky nezapomeňte uvést jméno, přijmení, datum narození a bydliště. Popřípadě se řiďte podrobným návodem.

Číslo účtu 2100048174 / 2010
Variabilní symbol 191400
Do poznámky Jméno Přijmení

Stáže

Na pirátské bárce můžeš nabít cenné zkušenosti. Ohlížíš se zrovna po příležitosti se nějakým způsobem angažovat a zároveň získat praxi? Vyzkoušej si stáž u Pirátů na vlastní kůži!

Odteď už Ti neuniknou informace o stávajících ani nových projektech, do kterých se můžeš pustit s Piráty ještě dnes!